شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • پاسخ یک انگلیسی به سلطنت‌طلبان: به ما مربوط نیستید

  • قیمت گوشت قرمز امروز شنبه ۲۸ شهریور

  • ‌دوئل خونین بر سر یک دختر

  • حکم اعدام خائن به کشور که اطلاعات سایت‌های موشکی اصفهان را در اختیار موساد قرار داده بود، اجرا شد

  • بیانیه شورای امنیت درباره تحولات یمن

  • همسر اسطوره فوتبال بازداشت شد

  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 98667
    تاریخ انتشار: 07/تير/1397 - 15:54
    دادستان تهران خبر داد:

    جهانگیری با قرار وثیقه آزاد است/ احضار همه عوامل قضیه واکسن hpv به دادستانی/ همه اغتشاشگران بازارتهران شناسایی شدند

    دادستان تهران در مورد ورود دادستانی تهران به موضوع ادعاهای یاسی اشکی گفت:همه عوامل این مجموعه به دادستانی فراخوانده شدند و از صدا و سیما توضیحاتی را در این رابطه خواسته ایم و در حال تحقیقات هستیم.

    جهانگیری با قرار وثیقه آزاد است/ احضار همه عوامل قضیه واکسن hpv به دادستانی/ همه اغتشاشگران بازارتهران شناسایی شدند

    جعفری دولت آبادی در جمع خبرنگاران در خصوص حادثه اخیر بازار تهران و بازداشت شدگان این حادثه گفت : با اطلاعاتی که پلیس و دستگاه امنیتی به ما دادند کسانی که وضع بازار را به هم زدند از جنس بازار نبودند.

    وی افزود: عده ای در تلاش اند این عنوان را بسازند که ظرف چهل سال گذشته برای اولین بار وضع بازار به هم ریخته، در حالی که این طور نبوده است. طبق دستگیری هایی که در رابطه با حادثه اخیر داشتیم سران محرک را شناسایی کردیم.

    دادستان تهران گفت: اینها بازاری و افرادی که در صنوف فعالیت می‌کردند نیستند. اینها ممکن است که مطالباتی داشته باشند؛ اما این مطالبات هیچ کدام به معنای به هم زدن و آشوب در سطح کشور و تهران نیست.
    وی افزود: کلیه عوامل شناسایی شدند و تصمیم گرفته شده تا زمان محاکمه آزاد نشوند.
        بیشتر بخوانید: 

       اعدام و بیست سال حبس مجازات مفسدان اقتصادی/ بازداشت اخلالگران روزهای اخیر در بازار تهران
        صدور ۲۱۰ فقره حکم برای متهمان خیابان پاسداران/رد ادعاهای وکیل محمد ثلاث/بازداشت متهمان اصلی پرونده‌های مؤسسات مالی غیرمجاز

    دولت آبادی در مورد ورود دادستانی تهران به موضوع ادعاهای یاسی اشکی گفت: همه عوامل این مجموعه به دادستانی فراخوانده شدند و از صدا و سیما توضیحاتی را در این رابطه خواسته ایم و در حال تحقیقات هستیم.
    وی در پاسخ به این سوال که از صدا و سیما چه کسانی احضار شدند، گفت : کسانی که دست اندرکار بودند، از آنها دعوت کردیم که توضیح دهند، مکاتبه شده است و آنها پاسخ هایی را داده اند و به آنها جواب می‌دهیم.
    دادستان تهران در پاسخ به اینکه آیا در مورد احراز تخلف در قضیه واردات واکسن صحبت هایی شده یا خیر، گفت ‌: توضیحاتی را در این رابطه خواسته‌ایم. تیم و مسئولان امر فراخوانده شده اند که در حال بررسی موضوع هستیم و اطلاع رسانی خواهیم کرد.
    وی در مورد حضور جهانگیری در همایش های اقتصادی و عرصه عمومی گفت : کار پرونده این فرد در حال انجام است و تمام که شد اطلاع می‌دهیم،  این فرد هم اکنون با قرار وثیقه آزاد است.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما